Presentació 
--------------------------------------------------------------------------------------------
Modificació de la convocatòria d'ajudes Leader 2018-19


Bases de la modificació de la convocatòria BOIB 23/08/18

Sol·licitud de ajuda

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


 


imatgeUs donem la benvinguda a la pàgina web de l'Associació Leader Illa de Menorca.

El nostre grup d'acció local està format per representants de tots els sectors econòmics de l'illa y neix amb el compromís de dura a terme actuacions dirigides al desenvolupament rural i a la dinamització de l'economia menorquina.

En el darrer període de programació 2007-2013, l'associació ha concedit ajuts econòmics a una total de 94 projectes per un valor de 2.746.261,63€.

Aquests ajuts han suposat una inversió en el territori de 4.184.846,81€.

El programa Leader
comporta un repte per a tots aquells que estam compromesos amb la causa del desenvolupament rural.

Leader 2007-2013 va fer una passa més i, com a eix metodològic dins el PDR (Programa de desenvolupament rural) de les Illes Balears, es va centrar en la millora de la qualitat de vida a les zones rurals i la diversificació de l’economia rural amb un enfocament territorial, integrat i participatiu i amb capacitat demostrativa que concedia una particular importància al caràcter innovador i pilot dels projectes.

Actualment  ja està en marxa el nou programa Leader 2014-2020.

Com a nova iniciativa, per al període 2014-2020, l'Associació s'ha proposat optar a la gestió del Fons Europeu Marítim i de Pesca (FEMP) i contrubuir a un desenvolupament territorial equilibrat i integrador de la zona.
 
La nostra voluntat es que aquest sigui un espai de comunicació electrònica,  on trobareu aquelles qüestions d’interès, tant relatives al propi Grup, com als valors de la ruralia de Menorca, que pensam que poden ajudar a tots aquells que lluiten per un futur millor per als habitants del nostre territori.

 


Francisco Canals Cortés

President de l'Associació


 Descarrega la nostra presentació

 
 
 

Patrocina:
Unión Europea   Gobierno de España   CAIB   CIME   REDR

© Associació Leader
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS   Contactar